Såhär går det till

Jag åker hem till dig och tittar på det du önskar hjälp med. Allt sammanställs sedan i en offert som jag skickar till dig via mail eller post. Besök för offert gör jag utan kostnad. Efter ditt godkännande bestämmer vi tillsammans hur vi ska gå vidare. En faktura skickas till dig efter slutfört arbete.

 

Beskärning Fruktträd och Bärbuskar

  • Uppbyggnadsbeskärning
  • Underhållsbeskärning
  • Föryngringsbeskärning
  • Omuppbyggnad/Trädräddning*
  • Äpple/Päron/Plommon/Körsbär
  • Vinbär/Krusbär/Björnbär/Hallon m.m

Jag tar stor hänsyn till vad som är bäst för trädet. Träd är individer och bör behandlas därefter. Det gör att beskärningen av samma sorts äpple kan se olika ut beroende på om eller hur träden har tagits om hand tidigare. Buskar däremot beskärs i regel på samma sätt.

*Istället för motorsågen

Dessa tjänster ingår i RUT, och avdrag kan göras med 50% på arbetskostnaden.

Design Rabatt och Plantering

Jag ritar in växter efter de förhållanden som råder på platsen. Omgivningen, ytans storlek samt dina eventuella önskemål spelar stor roll inför växtvalet. 

Beskärning Prydnadsträd och Buskar

Denna kategori beskärs vanligen inte så mycket, utan här är det mest finlir. Inte helt underhållsfritt bland träden, då grenar med invuxen bark kan förekomma, vilka kan bli problematiska när de vuxit sig grövre. Bland buskarna kan total föryngringsbeskärning vara aktuellt, det vill säga att man skär ner dem helt. Det är vanligt bland exempelvis spireor, tok och syrén. 

Dessa tjänster ingår i RUT, och avdrag kan göras med 50% på arbetskostnaden.

Trädgårdsdesign Gård och Tomt

Ett roligt projekt som har sin gilla gång. Tid går åt vid utmätningar, återkommande besök och dialoger för att inte glömma viktiga pusselbitar. Målet är att du ska känna dig lika hemma i din trädgård som i ditt vardagsrum - då har vi lyckats!